Δήλωση Υποψήφιου Βουλευτή κ. Κυθρεώτη εκ μέρους του ΔΗΣΥ μετά τη συνάντηση του Προέδρου κ. Νεοφύτου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου

27 Μαΐου, 2021
https://vouleutikes2021.disy.cy/wp-content/uploads/2021/03/stelioskythreotis.png

Με τον Πρόεδρο κ. Κουλουμά και μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μετά τη συνάντηση ο κ.Κυθρεώτης δήλωσε τα εξής:

«Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην οδική ασφάλεια σε ό,τι έχει να κάνει με τους νέους και την ταχύτητα. Γι’ αυτό τον σκοπό και έχοντας μιλήσει και με τον Υπουργό Παιδείας, έχουμε προτείνει να μπει μια διδακτική, ενημερωτική ημέρα στους μαθητές 3ης Λυκείου, ούτως ώστε να γνωρίζουν από πρώτο χέρι όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα και να μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει χωρίς να τρέχουν στους δρόμους. Ο στόχος είναι δηλαδή να τρέχουν σε πίστες και σε οργανωμένους αγώνες».

Από την πλευρά του ο κ. Κουλουμάς δήλωσε τα εξής:

«Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου τόσο και τον Στέλιο Κυθρεώτη ο οποίος είναι υποψήφιος στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές ως αριστίνδην υποψήφιος του Δημοκρατικού Συναγερμού. Έχουμε κάνει μια καλή συνάντηση σήμερα στην οποία συζητήσαμε αρκετά θέματα τα οποία αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και πως μπορούμε να συμβάλουμε και εμείς ως Ομοσπονδία ενεργά στο να διαμορφώσουμε μια καλή κουλτούρα όσον αφορά τα παιδιά του Λυκείου ούτως ώστε να εμπεδώσουμε στα νεαρά άτομα ότι η Οδική Ασφάλεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια μας στους δρόμους.

Μέσω του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε και εμείς καθώς και με την εμπειρία μας την οποία έχουμε να συμβάλουμε και ευχόμαστε ότι στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα έχουμε τέτοιους ανθρώπους έμπειρους οι οποίοι μπορούν να εμπεδώσουν αυτές τις σωστές πολιτικές για την προσφορά μας στην κοινωνία».

27/5/2021

https://vouleutikes2021.disy.cy/wp-content/uploads/2021/02/logo-katw-neo-neo2157.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.