Χατζημανώλη Γλυκή Μαρίνα
Χατζημανώλη Γλυκή Μαρίνα
Δικηγόρος

Υποψήφια Βουλεύτρια Λεμεσού

Η Μαρίνα γεννήθηκε στην Αμμόχωστο και μετά την Τούρκικη Εισβολή διαμένει στη Λεμεσό, πόλη καταγωγής του πατέρα της. Σπούδασε Νομική στην Αγγλία και απέκτησε το Barrister in Law στο Lincolns Inn στο Λονδίνο. Είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού. Είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λεμεσού με τον ΔΗΣΥ. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Γλυκή και έχει τρία παιδιά.

Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα

Η Μαρίνα γεννήθηκε στην Αμμόχωστο τον Απρίλιο του 1973. Μετά την Τούρκικη εισβολή διαμένει στη Λεμεσό, πόλη καταγωγής του πατέρα της. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο Β´ και σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο του Leicester του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου έλαβε τον τίτλο του Bachelor of Laws (LL.B Hons). Στη συνέχεια απέκτησε τον τίτλο Barrister at Law από το Inns of Court School of Law του Λονδίνου, ως μέλος του Lincolns Inn στην Αγγλία. Είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού. Εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο και σε εταιρείες ως νομικός σύμβουλος.

Από το 2016 είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λεμεσού με την ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού. Συμμετέχει ενεργά σε πολυάριθμες επιτροπές του Δήμου, είναι αντιπρόεδρος της επιτροπής Υγείας και Περιβάλλοντος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΛΑ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττίχειου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων. 

Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Νέων Λεμεσού, πρόεδρος Συνδέσμου Γονέων στη Δημοτική Εκπαίδευση, μέλος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού και είναι ενεργό μέλος σε δημόσιες και ιδιωτικές φιλανθρωπικές οργανώσεις της πόλης. Έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις  για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο. 

Η πολιτική της δράση άρχισε από τα μαθητικά της χρόνια ως ενεργό μέλος της Μαθητικής Κίνησης ( ΜΑΚΙ) της ΝΕΔΗΣΥ Λεμεσού , ακολούθως στην Πρωτοπορία Αγγλίας και μετέπειτα στη ΝΕΔΗΣΥ και στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Είναι μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, του Γυναικείου Ομίλου Πρωτοπορίας και των Φίλων Μελάθρου Λεμεσού.

Γονείς της είναι ο Χρίστος Χατζημανώλης από τον Πύργο Λεμεσού και η Μηλίτσα Τουμαζή από την Αμμόχωστο. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Γλυκή και έχει τρία παιδιά, τον Χάρη, τη Μέλανη και την Χριστίνα.

https://vouleutikes2021.disy.cy/wp-content/uploads/2021/02/logo-katw-neo-neo2157.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.