Δίπλαρος Ευθύμιος
Δίπλαρος Ευθύμιος
Βουλευτής & Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ

Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος είναι Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ – Βουλευτής Λεμεσού. Γεννήθηκε στη Λεμεσό. Είναι νυμφευμένος με την Αργυρώ Ροτσίδου. Έχει τέσσερα παιδιά. Πτυχιούχος στο τομέα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, Γεωργίας  Φυσικών Πόρων και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Διετέλεσε Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΣΥ.

Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 18 Μαρτίου 1980. Είναι νυμφευμένος με την Αργυρώ Ροτσίδου. Έχει τέσσερα παιδιά. 

Ομιλεί πέρα από την ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Είναι πτυχιούχος στο τομέα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με ειδικότητα το πολιτικό ρεπορτάζ. Είναι επίσης φοιτητής Νομικής.

Πολιτική διαδρομή:

Την περίοδο 2001-2003 ήταν μέλος του συμβουλίου της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΝΕΔΗΣΥ). Από το 2003 είναι μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου του ΔΗΣΥ Λεμεσού και μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 εκλέγηκε  πρώτος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λεμεσού.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2011 εκλέγηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής στην Εκλογική Περιφέρεια Λεμεσού  και  επανεκλέχθηκε επίσης πρώτος στις βουλευτικές εκλογές του 2016 .

Είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, Γεωργίας  Φυσικών Πόρων και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Τον Φεβρουάριο του 2020 εκλέγηκε Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ. Διετέλεσε και Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της παράταξης.

https://vouleutikes2021.disy.cy/wp-content/uploads/2021/02/logo-katw-neo-neo2157.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.