Καϊμακλιώτη Μαργαρίτα
Καϊμακλιώτη Μαργαρίτα
Πολιτικός Επιστήμονας

Υποψήφια Βουλεύτρια Αμμοχώστου

Η Μαργαρίτα Καϊμακλιώτη είναι πολιτικός επιστήμονας, μητέρα και σύζυγος. Εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και διατελεί μέλος της ομάδας διεθνών σχέσεων του Δημοκρατικού Συναγερμού. Οραματίζεται μια Κύπρο επανενωμένη, ελεύθερη και ευημερούσα.

Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα

Η Μαργαρίτα Καϊμακλιώτη είναι πολιτικός επιστήμονας που ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες τα τελευταία 9 χρόνια.

Γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 6 Νοεμβρίου 1989 και κατάγεται από την Αμμόχωστο. Σπούδασε Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και αποφοίτησε με άριστα. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Ευρωπαϊκή πολιτική από το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Λέουβεν στο Βέλγιο. Είναι διπλωματούχος δημιουργικής γραφής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο γραφείο του Εκπροσώπου Τύπου και συμμετείχε στην Προεκλογική Εκστρατεία του Jean-Claude Juncker για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σήμερα εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ομιλεί την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Ως μέλος της ομάδας διεθνών σχέσεων του Δημοκρατικού Συναγερμού, συμμετέχει ως τακτικό μέλος σε ομάδες εργασίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, καθώς και στην Πολιτική Συνέλευση του.

Μητέρα και σύζυγος, είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων με τα χρώματα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη μουσική.

https://vouleutikes2021.disy.cy/wp-content/uploads/2021/02/logo-katw-neo-neo2157.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.