Τσόκκας Λεωνίδας (Λινός)
Τσόκκας Λεωνίδας (Λίνος)
Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου/Επαρχιακός Γραμματέας

Υποψήφιος Βουλευτής Πάφου

Ο Λίνος Τσοκκάς είναι Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ και Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου. Υπηρετεί ενεργά την επαρχία Πάφου και τους ανθρώπους της και στηρίζει τη δράση εθελοντικών και μη κερδοσκοπικών οργανώσεων. Σπούδασε Τουριστικές Επιστήμες και Marketing. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στους τομείς του τουρισμού και των ακινήτων. Είναι νυμφευμένος με την Κωνσταντίνα Κυρίλλου και έχουν τέσσερα παιδιά.

Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Λίνος Τσοκκάς γεννήθηκε στην Έμπα της επαρχίας Πάφου το 1972. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Έμπας και στο Β’ Λύκειο Κύκκου. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού. 

Σπούδασε Τουριστικές Επιστήμες και Marketing και παρακολούθησε σειρά προγραμμάτων στην Κύπρο και το εξωτερικό στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Πολιτικών Επιστημών. Είναι ιδιοκτήτης των εταιρειών K. Tsokkas Enterprises και Tsokkas Estate Agency που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού και των ακινήτων. 

Στηρίζει τη δράση εθελοντικών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, όπως η Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου, ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών, το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού κ.ά. Διετέλεσε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, Γενικός Γραμματέας του Κινύρα Έμπας και ιδρυτικό μέλος του Εθνικού Έμπας.

Υπηρέτησε την επαρχία Πάφου και τον Δημοκρατικό Συναγερμό από διάφορα αξιώματα. Από το 2016 είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, ενώ διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αδειών. Διετέλεσε Επαρχιακός Γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ και σήμερα είναι Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Πάφου.

Είναι νυμφευμένος με την Κωνσταντίνα Κυρίλλου. Έχουν τέσσερα παιδιά, την Νάσια, Νικόλα, Έλλια και Κορίνα. 

https://vouleutikes2021.disy.cy/wp-content/uploads/2021/02/logo-katw-neo-neo2157.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.